> Hjälp & Kontakt > Premiummedlemskap > Vad händer när jag avslutat mitt Premiummedlemskap?

Premiummedlemskap

Vad händer när jag avslutat mitt Premiummedlemskap?

Då ditt Premiummedlemskap avslutats förblir din profil synlig. Du har emellertid inte längre åtkomst till dina brevlådor. Vi råder dig därför att regelbundet spara de meddelanden du önskar behålla på annat sätt. Om du vill avsluta eller göra ett uppehåll i ditt medlemskap hos PARSHIP.se, gå till ”Uppgifter och inställningar” och välj antingen ”Radera profil” eller ”Dölj profil”.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)