> Magasin > Dejtingtips > Dejting och trygghet!

Dejtingtips

Dejting tips - skapa trygghet

Är du osäker på om du ska ge ut ditt mobilnummer till någon du inte träffat?

Säker dejting

PARSHIP Säkerhetstips - dejting och trygghet!

Vi gillar verkligen tro att alla våra medlemmar är äkta människor som söker en långsiktig relation och råder alltid människor att inte lämna ut sina kontaktuppgifter om de inte känner dig 100% bekväma med det. Men om du hamnar i en situation där kontaktuppgifter behöver bytas, men du inte känner dig helt bekväm med det, tänk på att en ny unik webbplats har lanserats av Gill Kamel. Denna webbplats strävar efter att skydda kvinnor från riskerna med online-stalkers genom att använda tillfällig telefonnummer generator.

Webbplatsen www.losemynumber.co.uk skapar omedelbart ett tillfälligt nummer för din mobil - som vidarekopplingar till din nuvarande telefon - att dela ut till främlingar, tryggt i förvissningen om att de inte vet vad ditt verkliga nummer är. Och om de visar sig vara ”udda” stängde du bara ner det numret, skapar ett fräsch nytt nummer att dela ut till din nästa date eller nya vänner. Det är en helt kostnadsfri tjänst och numret kan anslutas på bara 45 sekunder.

Gills webbplats, www.losemynumber.co.uk anses vara ett sådant viktigt nytt verktyg för att skydda kvinnor och män att det starkt förespråkas av PARSHIP. Män och kvinnor placerar ett förtroende hos folk de träffar, något som de inte alltid uppfyller. Vissa människor är helt enkelt inte vad de verkar. Genom att använda Lose My Number, kommer förhoppningsvis människor att ha mer förtroende och känna sig säkrare med vetskapen om att de inte sänker sin garde för mycket.

Hennes webbplatsen fungerar genom att du skriver in ditt mobilnummer – som sajten sedan skickar tillbaka ett nytt nummer med som börjar med '070 '. Ditt ursprungliga nummer kommer fortfarande att fungera, men nu kan du få upp till tio "follow-me" nummer som också kommer att användas fram till din mobil. Det kostar inget för kunden men folk ringer på '070 'nummer gör det för 50p per minut - så det är helt enkelt ett säkerhetsnummer. Tjänsten är perfekt för att ha korta, inledande samtal för att kontrollera att den personen som man träffar på nätet verkligen är den de säger sig vara. Du kan stänga alla '070 'nummer du skapat när som helst, om den som ringer visar sig vara en olägenhet.

Parships online tips

Här på PARSHIP tar vi internet säkerheten på största allvar. Vi vill att du ska njuta av din tid på vår sida, och inte behäftad med några obehagliga typer . Vi vill därför erbjuda dig några säkerhets tips ” ATT göra och INTE göra”. Dessa online tips motsvarar saker som att låsa din dörr, gömma dina värdesaker, och att inte gå genom dåliga områden sent på kvällen.

  • Håll kommunikationen begränsad till PARSHIP säkra, anonyma kontakt system, och akta er för alla som försöker få dig att kommunicera utanför anläggningen omedelbart.
  • Akta dig för dem som ställer många personliga frågor utan att avslöja någon information själva
  • Lämna inte ut personliga kontaktuppgifter omedelbart och inte lägga personliga kontaktuppgifter i din profil
  • Om något känns obehagligt om en annan medlem, sluta kontakta dem. Om du känner någon missbrukar tjänsten, meddela oss omgående.
  • Använd alltid ditt sunda förnuft och kom ihåg att du har kontroll - Lita på din instinkt.
  • Skicka aldrig pengar till någon du bara pratat med online eller på telefon oavsett vilken SNYFTHISTORIA de använder..
  • Se upp för saker som är för bra för att vara sant!

 

Lycka till önskar vi på Parship!

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)