> Magasin > Dejtingtips > Skapa en varaktig relation

Dejtingtips

Skapa en varaktig relation

Varaktiga relationer sker inte av en slump! Kryssa i rätt rutor!

relation

Lucy och Pete är ett av PARSHIP's framgångsrika kärlekspar. I detta speciella gästinlägg, berättar Lucy för oss hur hon sökte sig till online dejting för att hitta den rätte. Öka dina odds och gör din lista, det är inte själviskt, det är smart!

Läs om vad Lucy tycker om vikten av att kryssa i rätt rutor.

Efter att ha varit gift tidigare, ville jag av erfarenhet, se till att nästa man jag stadgade mig med, uppfyllde så många av punkterna på min lista som möjligt. Vi har alla en sådan lista, eller hur?! Inte bara med fysiska attribut, utan även med de personlighetsdrag som är av största vikt för att säkerställa ett lyckligt & meningsfullt förhållande. Jag hade kompromissat för mycket och äventyrats i det förflutna, nu var det dags att ta i med hårdhandskarna! Tidigare hade jag funnit det svårt att göra "listan", men som äldre ( och förhoppningsvis klokare!), vet jag nu vad som är viktigt för mig i ett förhållande.

Lucys lista

 

  • En professionell person. Mitt jobb är krävande och stressigt. Att arbeta för ett stort företag kan vara en utmaning och då är det är viktigt att min partner har förståelse för detta.
  • Ett bra sinne för humor. Skratt är en fantastisk medicin.
  • Har en vänlig/ känslig natur. Jag har haft alltför många dominanta män i mitt liv.
  • Ambitiös, självgående. Jag är en drivande person, jag behöver en partner med samma ambitioner.
  • Har barn. Med en 6-årig dotter, måste min partner förstå de utmaningar och glädjeämnen ett föräldraskap innebär.

 

Det fanns andra punkter i listan, men de 5 viktigaste var jag inte beredd att kompromissa med. Det som är fantastiskt med PARSHIP är förmågan att snabbt kunna avgöra om en person träffar rätt i rutorna, främst genom att bara titta på deras profil. Det är därför verkligen viktigt att ta sig tid att slutföra profilen så detaljerat som möjligt. Att skapa sin egen isbrytare är mycket hjälpsamt. Jag skickade frågor och uppmanade mannen att komma med sina svar. Saker som "Strand eller skidsemester"?, "Favorit artist"?, "Favorit film"?, "När var sista gången du verkligen skrattat"?, "När var sista gången du grät"?


När du bestämmer dig för att du kanske har träffat någon speciell, är det viktigt att prata i telefon. Om detta leder till ett faktiskt möte, ansikte mot ansikte, kom då överens om att träffas någonstans där ni kan prata. Bio är inte idealiskt för en första dejt. Gör en insats för att vara ditt bästa jag. Detta är din chans att skina och en dag kommer ni att fatta ett beslut om att träffas igen. Det är viktigt att ställa de frågor du vill, men se till att du ger den andra personen en chans att prata om sig själv också.

 

Lycka till önskar vi på Parship.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)